ULTIMAALI OY

Referenssit

As Oy Puikkari 4

Helsingin Tammisaaressa sijaitseva rivitaloyhtiö

"Kokonaishinnaltaan Ultimaali oli erittäin kustannustehokas, lisäksi työstä sopiminen onnistui helposti ja tarjous oli erittäin selkeä. Työ itsessään sujui aikataulussa suunnitelman mukaan, ja tilaajan toiveet järjestelyistä ja aikataulutuksesta otettiin hyvin huomioon. Maalauksen lisäksi tehtiin jonkin verran puutöitä, jotka nekin onnistuivat siististi. Esityöt (pesu) tehtiin huolellisesti ja maalausjälki oli laadukasta."


As. Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teemu Lainiola

Urakan sisältö: koko taloyhtiön ulkoverhoilun maalaus, alakaton palkkien vaihto sekä laudoituksen uusiminen, aidan korjaus ja otsalautojen vaihto.

As. Oy Kauppalantie 32

Helsingin Haagassa sijaitseva kerrostaloyhtiö

Ultimaali toteutti maalausurakan, jossa maalattiin nelikerroksisen kerrostalon ikkuunapuitteet ja puiset ovet. Työhön kuului myös parvekkeiden metalliosien maalaus, joista osa ruostuneet. Lisäksi vaihdettiin myös saumojen tiivisteitä. Ultimaali toteutti työn erittäin hyvin. Kaikki sujui suunnitelman mukaisesti (myös aikataulullisesti), vaikka sää yritti hidastaa toteutusta. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä työhön ja suosittelemme mielellämme Ultimaalia."


As. Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niclas Nikander

Urakan sisältö: Ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus, metalliosien maalaus kahteen kertaan, silikonien vaihto, parvekkeiden elementtisaumojen vaihto ja osassa asunnoista suoritettiin myös sisämaalauksia.

As. Oy Nummitie 15

Espoossa sijaitseva rivitaloyhtiö

Urakan sisältö: Ikkunoiden ja ovien smyygilautojen sekä puitteiden huoltomaalaus. Liukumäen, keinuhevosen ja keinun metallisen rungon huoltomaalaus. Uuden hiekkalaatikon asennus, Ulko-ovien ja porttien säätö sekä korjaus. 270m aidan päällyslaudan vaihto sekä maalaus. Ikkunoiden ja ovien silikonien sekä ovien tiivisteiden vaihto. Osassa asunnoista tehtiin myös sisämaalauksia.


Tuire Saloranta

Palautteita

Klikkaa palautetta nähdäksesi lisää.

Tarjous saatiin nopeasti ja se oli pyynnön mukainen ilman erikoisia
rajauksia tai ehtoja.

Maalina oli Uula pellavaöljymaali, joka on raskas ja hidas maalattava ja kuivuu hitaasti.

Työt alkoivat sovitusti ja etenivät ripeästi. Pohjatyöt erityisesti tulivat hyvin tehdyksi, nehän usein hieman unohtuvat. Aikataulu hieman venyi, mutta se johtui pääosin lisätöistä, joista oli ollut osin jo puhetta aikaisemmin urakasta sovittaessa.

Työn laadussa ei ollut moitteen sijaa, vaikka kuten aina alkaa lopussa tulla kiire jo seuraavalle työmaalle. Lisätöistä sovittiin tuntiveloitus jo alussa ja se piti hyvin eikä ylimääräisiä tunteja syntynyt. Loppudokumentit saatiin sovitusti ja koko urakkavalmistui ajallaan ja kokonaan. Paikat jäivät siistiin kuntoon eikä suuria siivoustarpeita jälkikäteen ollut.

Lisääkin töitä uskallan heiltä tilata ja voin suositella heitä kokemukseni perusteella ainakin ulkomaalaukseen vaativampaakin hankkeeseen. Lisäksi heidän kanssaan oli helppoa ja mukavaa toimia.

Esko Rautiola, +358 44 2717181

”Yhteistyö oli selkeää ja luontevaa. Se synnytti luottamusta sekä ammattitaidon kuin luotettavuuden suhteen. Ollaan tyytyväisiä!”

Oliver Toivanen

044 360 3339

Oliver.toivanen@ultimaali.fi

Topias Kinnunen

044 078 4794 

Topias.kinnunen@ultimaali.fi

Scroll to Top